Winkelmand

Scherpe prijzen! Deskundig advies Snelle levering

3 redenen waarom je moet kiezen voor de luchtverfrissers van Uriwave

Ben jij die vieze geurtjes in bijvoorbeeld een toiletruimte ook zat? Dan zijn de producten van Uriwave de ideale oplossing. Bij Hygiëne Station bieden wij een breed assortiment die ervoor zorgen dat de vieze geurtjes worden tegengegaan.
Maak op onze website kennis met de Saniclip, urinoirmatten en de luchtverfrisser en lees hieronder waarom deze producten een verschil gaan maken. It’s Fresh, Clean, Amazing!

 

Gemakkelijk en multifunctioneel

 

De luchtverfrissers van Uriwave zijn gemakkelijk in gebruik. Zo kan je de Saniclip op verschillende manieren inzetten, of aan de buitenkant van een toilet of onder een wastafel. Zodat de Saniclip niet in het zicht hangt. De Saniclip wordt het meest gebruikt in badkamers, kleedkamers, kantoren en vuilzamelplekken.
De Uriwave urinoirmatten zijn een perfecte oplossing voor vieze geurtjes in toiletruimtes. De matten worden gemakkelijk in de urinoirs bevestigd en zorgen voor een frisse geur, ook voor de omliggende ruimte.

61046-Intensity-Ocean-Mist-cópia Hygiene Station
Uriwave urinoirmat Hygiene Station

De producten van Uriwave zijn 100% recyclebaar

Uriwave vindt milieuvriendelijkheid belangrijk waardoor de producten ook recyclebaar zijn. De saniclips heeft een werking dat het product geleidelijk aan krimpt naar gelang de aroma verdampt. Dit zorgt ervoor dat de producten van Uriwave niet vervuilen en dat de urinoirmatten niet oplossen in het water. Hierdoor hebben de producten van Uriwave een zo lang mogelijke werking.

Uriwave Intensity luchtverfrisser

De Intensity luchtverfrisser is een kapje die aan de muur bevestigd wordt zonder dat er gaten in de muur geboord moeten worden. Het kapje is van uniek materiaal gemaakt zodat het meer geur afgeeft dan normale geur dispensers.
De Uriwave Insensity kapje geeft gedurende 30 dagen parfum vrij, hierdoor komt de spray niet op de grond of op de bezoekers terecht. De frisse geur wordt aan de voorzijde van het kapje afgegeven en wordt door de luchtverplaatsing door de sanitaire ruimte verspreid.
Het vervangen van de Uriwave Intensity luchtverfrisser is vrij simpel. Door het kapje aan de voorzijde los te halen, kan er op deze manier ook weer een nieuwe erop gezet worden.

 

61046-Intensity-Ocean-Mist-cópia Hygiene Station

Uriwave Saniclip

De Saniclip van Uriwave is een multifunctionele luchtverfrisser. Het is mogelijk om de luchtverfrisser op meerdere plekken te bevestigen. De Saniclip kan aan de zijkant van het toilet worden bevestigd of bijvoorbeeld onder de wastafel. De Saniclip wordt vooral veel ingezet in kantoren, badkamers en vuilverzamelplekken. Ook is de Saniclip in verschillende soorten geuren te verkrijgen. De Saniclip zou langzamerhand krimpen zolang er nog genoeg aroma is. De saniclip is verspreid een frisse geur voor ook minstens 30 dagen. Nadat de clip geen geur meer afgeeft, kan deze makkelijk vervangen worden.

Hulp nodig? Wij helpen je graag!

Hygiëne Station beschikt over een breed assortiment van Uriwave. Heb je vragen of kom je er niet uit. Bel ons gerust en wij helpen je graag verder