Winkelmand

Scherpe prijzen! Deskundig advies Snelle levering

Certificeringen en keurmerken

“Duurzame Zorg voor een gezonde toekomst”

De eerste Green Deal in de zorg heeft een brede beweging in gang gezet. Naar aanleiding van ‘Nederland op weg naar een duurzame zorg’, zijn steeds meer mensen gemotiveerd geraakt om zich in te zetten voor een verduurzaming van de branche. Van instellingen en professionals, tot patiënten en cliënten. Maar ook overheden en leveranciers van producten en diensten maken zich hard voor een groene zorgsector.

Hygiene-station.nl weet als geen ander dat kwalitatieve zorg valt of staat met goede hygiëne. Onze dienstverlening bevat meer dan enkel het leveren van de juiste gecertificeerde verbruiksartikelen. Wij ondersteunen u met specifiek advies en het opstellen van werkprogramma’s. Daarnaast verzorgen we trainingen voor uw medewerkers, die daardoor een gezonde leefomgeving bieden aan uw gasten.

Duurzame oplossingen

Hygiene-station.nl werkt samen met fabrikanten die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Een belangrijke pijler in het assortiment, zijn de keurmerken die onze producten bevatten. We willen zo min mogelijk impact op het milieu. Zo ook bij het gebruik van reinigingsmiddelen. We streven ernaar om met CLP-vrije producten te werken. Deze reinigingsproducten zijn niet schadelijk voor mens en dier. En toch behouden ze hun werking voor een optimale schoonmaak.

Onze keurmerken