Winkelmand

Scherpe prijzen! Deskundig advies Snelle levering

Hygiëne Station in de fysiotherapie praktijk

[row]

[col span__sm=”12″]

Hygiëne Station in de fysiotherapie praktijk

Om de hygiëne in je praktijk te waarborgen is reiniging van de handen de eerste stap.

Een Hygiëne Station in de fysiotherapie praktijk kan voor zowel je gasten, als ook voor je personeel extra zekerheid bieden in deze tijd. Iedereen wil graag het gewone leven weer oppakken, maar vaak hebben mensen vraagtekens bij de hygiëne op openbare plekken. Door een hygiëne zuil te plaatsen bij de binnenkomst van de praktijk geef je het goede voorbeeld!

Het personeel kan na elke behandeling langs de zuil lopen om te zorgen voor uiterste hygiëne. En de gasten kunnen bij binnenkomst én bij verlaten van de praktijk gebruik maken van de hygiëne zuil. Ook kun je ervoor kiezen om binnen de praktijk meerdere zuilen te plaatsen, om uiterste hygiëne te garanderen. Dan weet je zeker dat je goed zit. Zo zullen gasten erop vertrouwen dat als er hygiëne zuilen geplaatst zijn, ook in de rest van de praktijk de hygiëne maatregelen in acht worden genomen. En dat geeft wel zo’n veilig gevoel.

Kenmerken Hygiëne Station

Onze hygiëne zuil heeft een aantal bijzondere kenmerken. Het unieke aan onze hygiëne stations is dat de dispenser met een sensor werkt. Dit houdt in dat deze niet aangeraakt hoeft te worden en daardoor volledig contactloos is. Hiermee zorgt de zuil voor zeer goede hygiëne. En dit is precies wat je wil bereiken in de praktijk voor fysiotherapie! Er staan immers veel apparaten die dagelijks worden gebruikt door veel mensen.

Een ander bijzonder kenmerk is dat de sensor dispenser drie verschillende standen heeft. Je kunt ervoor kiezen om 1ml, 2ml of 3ml per keer aan te bieden. 1ml desinfectie alcohol is genoeg per persoon om de handen te desinfecteren. Maar wanneer je de hygiëne zuilen voor meerdere doeleinden gebruikt, heb je dus ook andere mogelijkheden.

Als laatste ziet de hygiëne zuil er ook nog eens heel strak uit! De zuil is volledig te personaliseren en ook standaard verkrijgbaar in het zwart en wit. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos. De hygiëne zuil kun je vormgeven in het rood, blauw, paars, oranje, groen, noem maar op. Helemaal naar jouw huisstijl en als finishing touch inclusief jouw logo! Zo bepaal je zelf wat beter bij het interieur van de praktijk past. Hierdoor lijkt het echt een onderdeel van het gehele interieur en hoef je geen consessies te doen. Want zeg nou eerlijk, zo’n lelijke, standaard hygiëne zuil wil natuurlijk niemand.

Al met al zijn de hygiëne zuilen van Hygiëne Station een voortreffelijke manier om de nieuwe RIVM hygiënemaatregelen na te leven en het Coronavirus te weren!

[/col]

[/row]