Winkelmand

Scherpe prijzen! Deskundig advies Snelle levering

Hygiëne Station in uw schoonheidssalon

[row]

[col span__sm=”12″]

Hygiëne Station in uw schoonheidssalon

Een goed hygiëne station is een essentieel onderdeel van uw schoonheidssalon. Om ervoor te zorgen dat alle hygiëne maatregelen rondom het Coronavirus zo goed en makkelijk mogelijk worden nageleefd, raden wij aan een betrouwbare hygiëne zuil te gebruiken. Door een hygiëne zuil te gebruiken worden zowel klanten als medewerkers beschermd tegen besmetting en wordt verspreiding voorkomen. Om ervoor te zorgen dat alles zo hygiënisch mogelijk gaat is het Hygiëne Station uitgerust met een contactloze dispenser met sensor.

Handen ontsmetten

De hygiëne zuil om de handen te ontsmetten is gemaakt van metaal en heeft een gewicht van 4,6 kilo en is 140 centimeter hoog. De paal kun je plaatsen bij de entree zodat gelijk bij binnenkomst de handen ontsmet en gereinigd kunnen worden. Door aan het begin te ontsmetten worden er geen bacteriën van buitenaf de schoonheidssalon mee in genomen. Zo zijn je medewerkers ook meteen beter beschermd.

De paal is volledig in jouw huisstijl te maken en ook verkrijgbaar in het wit en in het zwart. Hierdoor kun je zelf kiezen wat het beste bij jouw schoonheidssalon past. Met personalisatie van je logo, diverse mogelijke kleuren en een unieke uitstraling zorg je ervoor dat de hygiëne zuil één wordt met je interieur.

Dispenser met sensor

Het hygiëne station is inclusief een dispenser met automatische sensor. De dispenser heeft een inhoud van 1 liter. Hij werkt op batterijen en wordt aan de paal bevestigd met bouten. Je kunt zelf de sensor instellen op verschillende standen, om zo het aantal milliliters desinfectie alcohol per persoon in te stellen. Je hebt keuze uit 1 milliliter, 2 milliliter of 3 milliliter per keer. Wanneer je hem instelt op 1 milliliter kun je ongeveer 1000 keer gebruik maken van één vulling. In principe is 1 milliliter per persoon voldoende om de handen goed te ontsmetten. Voor het meebestellen van alcohol/handengel of het nabestellen ervan, klik je hier.

[/col]

[/row]