Winkelmand

Scherpe prijzen! Deskundig advies Snelle levering

Hygiëne Station met sensor voor Horeca

Hygiëne Station met sensor voor Horeca

Door de huidige crisis hebben we kennis gemaakt met een nieuwe werkelijkheid, wat al regelmatig ‘het nieuwe normaal’ wordt genoemd. Dit heeft een enorme impact op de mens en zeker ook op de horeca branche. Extra hygiëne maatregelen nemen is een vereiste. Hygiëne Station helpt je hierbij, volledig volgens de richtlijnen van het RIVM.

Makkelijk handen desinfecteren

Een hygiëne zuil in de horeca is een uitstekende optie als het gaat om handhygiëne. Maar dan wel één die daadwerkelijk effectief is. Onze Hygiëne Stations hebben een automatische dispenser met contactloze sensor. Met de desinfectie zuilen kunnen maatregelen makkelijker nageleefd worden. Zowel gasten als werknemers worden beter beschermd tegen een eventuele besmetting of de verspreiding van het Coronavirus. Onze hygiëne zuil kan overal in de horeca gelegenheid worden geplaatst, bij de entree, in het restaurant, bij de bar, op het terras of in de keuken. Of een andere strategische plek. Alles voor jouw veiligheid!

Desinfecteren zonder handen te gebruiken

Met het Hygiëne Station is desinfecteren van de handen een stuk eenvoudiger én doeltreffender. Bij de meeste pompjes met desinfecterend middel moet men de pomp met de hand bedienen, waardoor er nog steeds besmettingsgevaar blijft. Omdat je bij onze zuilen niets met de handen hoeft aan te raken, wordt het verspreiden van ongewenste virussen of bacteriën geminimaliseerd.

Afmetingen Hygiëne Station

Doordat de hygiëne zuil een fraai uiterlijk heeft – en ook niet kwetsbaar is door de metalen uitvoering – kan hij vrijwel overal geplaatst worden. Hij heeft een hoogte van 148 cm en hij weegt 4,6 kg. De voet van de zuil is 40 x 40 cm.

Aan de zuil bevindt zich de no touch dispenser die een inhoud van 1.000 ml heeft. De dispenser is met bouten stevig bevestigd aan de zuil. De afmeting van de dispenser is 12,5 cm breed x 12,5 cm diep x 27,5 cm hoog. Hij werkt op batterijen, namelijk 6 x 1.5v AA.

De dispenser kan op drie standen worden ingesteld, respectievelijk 1, 2 of 3 ml. Eigenlijk is de eerste stand voldoende per persoon om de handen te desinfecteren. Dit betekent dat in deze stand de dispenser ongeveer 1.000 keer gebruikt kan worden.

Het Hygiëne Station werkt snel, eenvoudig, effectief en past overal

In de dispenser kan het beste desinfectie alcohol gedaan worden met een percentage van 80%. Dit is volgens de RIVM richtlijnen. Met dit desinfectiemiddel in de hygiëne zuil, kunnen de handen van werknemers of gasten in de horeca snel een eenvoudig gereinigd worden. Natuurlijk kan het Hygiëne Station ook in andere bedrijfssectoren dienst doen, bijvoorbeeld bij een tandarts, in een showroom, bij een winkel of op een andere openbare gelegenheid.