Winkelmand

Scherpe prijzen! Deskundig advies Snelle levering

Hygiene Station op kantoor

[row]

[col span__sm=”12″]

Veiligheid voor alles met een Hygiëne Station op kantoor

Als werkgever ben je verplicht om voor een gezonde en veilige werkplek te zorgen. In deze tijden is dat een hele uitdaging. Naast instructies die voor iedereen gelden, zoals regelmatig handen wassen en het gebruik van papieren handdoeken, neem je als werkgever nog meer maatregelen om de veiligheid en de gezondheid van je werknemers te waarborgen. De plaatsing van een Hygiëne Station op kantoor levert hieraan een belangrijke bijdrage.

Wat is een Hygiëne Station?

Hygiëne Stations zijn al jaren in gebruik bij bedrijven waar goede hygiëne belangrijk is, zoals in de voedingsbranche. Maar ook in andere bedrijven, en op kantoor, is hygiëne heel belangrijk om besmetting en verspreiding van virussen te voorkomen. Om het je werknemers makkelijker te maken de regels, met betrekking tot persoonlijke hygiëne, op te volgen installeer je een Hygiëne Station – ook wel desinfectie zuil genoemd. Deze metalen zuil is bedoeld voor het ontsmetten van de handen. De dispenser werkt met een sensor en wordt gevuld met desinfectie alcohol. Doordat deze desinfectie zuil automatisch reageert als je je handen eronder houdt, hoef je het station niet aan te raken en dat is wel zo hygiënisch. De zuil neemt met een hoogte van 140 centimeter en een voet van 40 centimeter bij 40 centimeter weinig ruimte in op het kantoor. De dispenser kan op verschillende standen worden ingesteld. En als de desinfectie alcohol op is, vul je hem eenvoudig bij met onze navulverpakking.

Andere maatregelen op kantoor om besmetting te voorkomen

Naast maatregelen met betrekking tot persoonlijke hygiëne, zijn er andere maatregelen die je treft op kantoor om het risico op besmetting tot een minimum te beperken. Zorg voor voldoende afstand tussen werknemers. Dat betekent dat niet alle werkplekken bezet kunnen worden.

Wijs werknemers niet alleen op het desinfecteren van hun handen, maar desinfecteer ook regelmatig lichtknoppen, deurklinken en kranen. Ook het toetsenbord, de muis en de bureaus moeten regelmatig gedesinfecteerd worden. Werknemers die gezondheidsklachten hebben, moeten thuisblijven. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om op afstand te werken. Maak daar gebruik van en beperk het directe contact tot het hoogst noodzakelijke. Zo werk je aan een gezond en veilig kantoor voor iedereen!

[/col]

[/row]