Winkelmand

Scherpe prijzen! Deskundig advies Snelle levering

Hygiëne Station voor huisartspraktijken

[row]

[col span__sm=”12″]

Hygiëne Station voor huisartsenpraktijken

We zijn met zijn allen druk bezig om ons aan te passen aan de nieuwe realiteit. Daarbij horen nieuwe maatregelen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Met dit in gedachten is het essentieel om er ook binnen jouw huisartsenpraktijk alles aan te doen om besmetting te voorkomen. En die voorkom je door een goede manier van desinfectie! Gebruik daarom een Hygiëne Station. Dit draagt bij aan alle veiligheidsvoorschriften van het RIVM en is volledig betrouwbaar.

Het belang van een Hygiëne Station

Het belang van een Hygiëne Station in een huisartsenpraktijk wordt alleen maar groter en groter. Bij binnenkomst en bij het verlaten van de praktijk zorg je met een dergelijk systeem voor optimale hygiëne bij jezelf en bij de patiënten. Onze hygiëne zuilen zijn zeer veilig, doordat de dispenser is voorzien van een sensor. Hierdoor wordt de alcohol zonder aanraking met de dispenser over de handen verspreid.

Door het gebruik van goede handen alcohol wordt de overdracht van mogelijk schadelijke bacteriën tot een minimum beperkt. Je kunt zelf onbeperkt gebruik maken van deze manier van desinfectie. En zo weet je ook dat patiënten schone handen hebben bij het betreden van jouw praktijk. Het hebben van een hygiëne zuil in de huisartsenpraktijk was nog nooit zó belangrijk.

Diverse stations

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het verbeteren van de hygiëne in je praktijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een apparaat aan de muur, maar je kunt het ook iets opvallender aanpakken. Wanneer je kiest voor een Hygiëne Station heb je een dispenser mét een paal waar deze aan vast zit. Het is mogelijk om de hygiëne zuilen volledig te personaliseren. Hierdoor krijgt het station precies de uitstraling die binnen de huisartsenpraktijk passend is. Het station is daarnaast zonder moeite te verplaatsen en kan zo worden geplaatst op de plek die je het beste acht voor de desinfectie van werknemers en patiënten.

[/col]

[/row]