Winkelmand

Scherpe prijzen! Deskundig advies Snelle levering

Hygiëne Station voor je museum

[row]

[col span__sm=”12″]

Hygiëne Station voor musea

In een museum komen veel verschillende mensen binnen, waarvan je niet weet waar ze zijn geweest. Het is daarom belangrijk dat je in een museum goede hygiënemaatregelen treft, om mensen te beschermen tegen bacteriën en virussen. Een perfect hulpmiddel hierbij is een Hygiëne Station. Op deze manier kun je de hygiëne van zowel het personeel als de bezoekers waarborgen. En dat is in deze tijden super belangrijk.

Waar kun je een hygiëne zuil het beste plaatsen?

We adviseren om een hygiëne zuil te plaatsen op een locatie waar iedereen langskomt. Zo krijgt iedereen de kans om zijn of haar handen te desinfecteren. Een goede locatie is daarom bijvoorbeeld de entree van het museum. Als iedereen zijn of haar handen desinfecteert zodra ze binnenkomen, wordt de kans op besmetting lager. Als het een groot museum is waar mensen lang binnen zullen blijven, kun je er ook voor kiezen om meerdere hygiëne zuilen te plaatsen. Mensen zullen namelijk aan hun gezicht zitten of misschien naar het toilet gaan en hun handen niet goed genoeg wassen. Plaats er daarom bijvoorbeeld een bij entree, een bij de diverse zalen en een voor de uitgang. Dit zullen de bezoekers zelf ook een fijn idee vinden. Zij zullen dan zien dat jullie er in het museum alles aan doen om besmetting te voorkomen.

Wat is een Hygiëne Station?

Een Hygiëne Station is een zuil / paal waar het personeel en bezoekers hun handen kunnen desinfecteren met handalcohol. Aan de paal zit een dispenser met desinfectie middel. Het unieke aan onze hygiëne zuilen is dat de dispenser met een sensor werkt en je dus niets hoeft aan te raken om je handen te desinfecteren. Dit heet een no touch dispenser en daardoor is de hygiëne zuil extra hygiënisch! Zo worden jouw klanten en jouw personeel beter beschermd tegen besmetting.

Je kunt zelf instellen hoeveel milliliter handalcohol vrijkomt, waardoor je ook kunt berekenen hoeveel desinfectiemiddel je nodig hebt. De paal kun je daarnaast ook eenvoudig schoonmaken. En bovenop alles kun je de Hygiëne Stations personaliseren naar de huisstijl van het museum. Zo weet je zeker dat het overal passend is!

[/col]

[/row]