Winkelmand

Scherpe prijzen! Deskundig advies Snelle levering

Hygiëne Station met sensor voor kappers

[row]

[col span__sm=”12″]

Hygiëne Station met sensor voor kappers

In deze roerige tijden worden we ons er ineens bewust van hoe belangrijk hygiëne is. Natuurlijk was het al heel normaal om vaak je handen te wassen, maar vandaag de dag is het noodzaak geworden. Door de huidige crisis zijn we in een tijd van het ‘nieuwe normaal’ aanbeland, waar hygiëne niet alleen wenselijk maar vaak ook een vereiste is, zeker bij kappers in de kappersbranche.

Extra beschermingsmaatregelen voor de contactberoepen

Vooral van de zogenaamde ‘contactberoepen’ wordt gevraagd om hygiëneregels nu extra in acht te nemen. Zowel voor kappers zelf, als voor de bezoekers die in de kapsalon komen. Beschermende middelen, extra hygiëne en extra afstand voor zover mogelijk. Een Hygiëne Station is hierop een belangrijk aanvulling. Hiermee kan iedereen op een veilige manier, snel zijn handen desinfecteren. De desinfectie zuil werkt veiliger dan een normaal handpompje, omdat het reinigen van de handen bij onze hygiëne zuilen volledig contactloos gebeurt.

Met sensor zorgt voor extra veiligheid

De 140 cm hoge hygiëne zuil van staal heeft een ‘no touch’ dispenser aan de zuil hangen. In de zuil zit een sensor waardoor je nergens met je handen op hoeft te drukken. Door je handen onder de sensor te houden, komt de desinfectiegel automatisch op je handen en hoef je het alleen nog maar goed te verdelen. Het Hygiëne Station staat stabiel op een voet van 40 x 40 cm en kan overal neergezet worden. De dispenser wordt met bouten stevig bevestigd aan de zuil. Een ideale oplossing om klanten bij binnenkomst gelijk hun handen te laten desinfecteren en/of om het kapperspersoneel beter te beschermen! De desinfectie zuil weegt 4,6 kg, dus hij kan ook gemakkelijk verplaatst worden. Door de stelpootjes is hij op elke ondergrond te plaatsen.

Hoe vaak kun je het Hygiëne Station gebruiken

De dispenser heeft een inhoud van 1000 ml en de afmetingen zijn 12,5 cm breed x 12,5 cm diep x 27,5 cm hoog. De zuil werkt op batterijen, namelijk 6 x 1,5v type AA. De hoeveelheid die de dispenser per keer verbruikt kan ingesteld worden op bijvoorbeeld 1, 2 of 3 ml. Eigenlijk is 1 ml al genoeg om iemand zijn handen te desinfecteren. Wanneer de dispenser op deze stand staat, kan hij ongeveer 1000 keer gebruikt worden. Natuurlijk kun je hem ook bijvullen. Als desinfectiemiddel kun je het beste desinfectiealcohol met een percentage van minimaal 80% gebruiken. Dit werkt erg doeltreffend. Deze desinfectiealcohol is direct mee te bestellen.

Waarom zou je een Hygiëne Station gebruiken?

Misschien vraag je jezelf af waarom je een hygiëne zuil zou moeten gebruiken? Tenslotte draag je misschien al handschoenen tijdens het werk. Het is altijd verstandig om toch ook regelmatig de handen te reinigen, tenslotte heb je de handschoenen niet de hele tijd aan en zit je misschien toch ongemerkt aan je gezicht of aan een ander voorwerp.

Daarbij is het prettig als ook de klanten de handen reinigen bij binnenkomst en misschien ook bij het weggaan. Het geeft ze vaak een veilig gevoel en het zorgt voor meer hygiëne. Ook is het prettig als de handen van klanten geen besmettingsgevaar opleveren. Er zijn uiteraard per dag, iedere keer weer, nieuwe handjes in de salon.

[/col]

[/row]