Winkelmand

Scherpe prijzen! Deskundig advies Snelle levering

Hygiëne Station voor auto showrooms & garages

[row]

[col span__sm=”12″]

Hygiëne Station voor auto showrooms & garages

Veel particulieren en ondernemers merken direct de gevolgen van de huidige richtlijnen. Een branche die hier ook rekening mee dient te houden, is de autobranche. Klanten komen en gaan in showrooms en garages en raken hierbij regelmatig de auto’s aan. Je wil hierbij uiteraard niet dat het virus zich verspreidt, maar wil je de auto’s ook niet beschadigen door het gebruik van verkeerde schoonmaakproducten. Je bent op zoekt naar iets dat ervoor zorgt dat de auto’s geen bron van virussen worden.

De beste hygiëne

Tegenwoordig zie je steeds meer oplossingen, die zorgen voor een betere hygiëne. Zo hebben veel supermarkten pompjes staan waar een alcoholoplossing uitkomt. Echter moet je hier wel het zogeheten pompje indrukken. Dit is onveilig en geeft geen goede indruk. Als ondernemer zijnde heb je liever een goede, super veilige oplossing. Een gepersonaliseerd Hygiëne Station kan dan ook een goede oplossing zijn. Zeker in een showroom of garage!

Wat is een Hygiëne Station

Een Hygiëne Station is een desinfectie zuil met een no-touch dispenser. Zo komt er desinfectiemiddel met alcohol vrij dat het virus doodt en ervoor zorgt dat het virus niet overgedragen wordt op bijvoorbeeld auto’s in een showroom of op het personeel.

Hoe werkt een desinfectie zuil

Dat een desinfectie zuil veel voordelen biedt is inmiddels duidelijk. Echter bepaalt de gebruikswijze het gebruiksgemak. Bij een desinfectie zuil van goede kwaliteit, hoef je geen pompje in te drukken en wordt beweging onder het pompje gezien door een sensor. Deze sensor geeft vervolgens het seintje om een kleine hoeveelheid vloeistof te laten vrijkomen.

Op deze manier voorkom je natte vloeren en heb je geen doekjes nodig voor het afdrogen van de handen. Naast het gebruiksgemak is een Hygiëne Station verplaatsbaar. Zo weegt het circa 4,6kg en heeft het een hoogte van 140cm. Hierdoor kun je zelf bepalen wat de beste locatie is om hem te plaatsen.

Waarborg de hygiëne en gebruik desinfectie

Met een goede desinfectie zuil ben je minder tijd kwijt zijn aan het schoonmaken van de auto’s en heb je meer tijd voor de klant die jouw showroom komt bezoeken. Daarnaast wordt het door veel potentiële klanten erg op prijs gesteld als ze de mogelijkheid hebben om voor en/of na het bekijken van de auto’s hun handen kunnen desinfecteren.

[/col]

[/row]